Tid til at komme ud at spise? Muld Lolland-Falster præsenterer her lokale spisesteder, som lægger vægt på at bruge lokale råvarer fra Sydhavsøerne og har et kontinuerligt samarbejde med én eller flere af vores fantastiske producenter. Nogle steder vil du opleve et 100% jord til bord koncept. Et andet sted dyrker man sine egne urter og henter fiskene i den lokale havn. Et tredje sted ønsker man at følge vores Muld dogme med min. 50% af menuen er lokale råvarer. Et fjerde sted sammensættes ugens menu ud fra hvilke råvarer der er tilgængelige på den gældende årstid.

Se alle spisesteder

Flere af vores restauratører er en aktiv del af Madens Folkemøde i maj måned. Enten som en del af Muld Caféen, med egen madstand, i madværkstedet eller som en del af vores Food Week, der løber af stablen i uge 20 – samme uge som Madens Folkemøde afvikles i, nemlig den 15. & 16. maj 2020 på Engestofte Gods.

Overvejer du ferie i uge 42, så glæd dig til endnu flere Muld oplevelser, når Sydhavsøernes Food Week afvikles rundt omkring på øerne. Her kan du opleve pop-up restauranter og eksisterende spisesteder skabe en kulinarisk oplevelse for alle i familien. Glæd dig.

Uanset årstid, så gør alle vores Muld restauratører deres ypperste for at give dig og dine gæster en kvalitets oplevelse. Velbekomme!