Muld Lolland-Falster netværket deltager flere gange årligt i events og arrangementer på Sydhavsøerne og i resten af Danmark. På denne side ser du udelukkende de initiativer, som er drevet i fællesskab. Ved nogle af vores events, er flere af Muld Lolland-Falsters virksomheder i aktion på én gang på et og samme venue. Andre gange som til Sydhavsøernes Food Week er det et fælles event med flere forskellige lokationer.


Sydhavsøernes Frugtfestival

Start 19. september 2020

Slut 20. september 2020

Sted: Lolland, Sakskøbing

Skærmbillede-2017-09-06-kl.-14.17.22

Frugtfestivalen er en årlig tilbagevende fejring af frugtavlen i Danmark med særligt fokus på Lolland, Falster, Fejø og Lilleø. Festivalen henvender sig til enhver, der privat eller professionelt interesserer sig for kulturen omkring dyrkning, forædling og nydelse af frugt.

I løbet af året vil der være mange flere events og arrangementer, hvor Muld fødevarer også er hovedingrediensen eller en del af oplevelsen. Eksempler på dette er: Krenkerup Høstmarked, Appel Flower Festival, Madmarked i Nakskov, Roskilde Festival, Æblets Dag på Fejø og mange flere. Ønsker du at vide mere om disse, så læs videre på www.visitlollandfalster.dk

En til er sikkert – hvor du finder Muld Lolland-Falster møder du kvalitet, engagement i kombination med stolthed, traditioner og mødekommenhed. Vi glæder os til at præsentere det bedste af Lolland-Falster for dig.