Sydhavsøerne er et landbrugsland – i dag og historisk set. Her kan du opleve produktion af fødevarer fra stordrift til den lille gårdbutik. Hos nogle af vores Muld virksomheder kombineres drift med rundvisninger, selvpluk, et spisested, café eller høstmarkeder og andre skønne oplevelser for hele familien,

 

Se alle producenter

 

På Lolland-Falster er vi stolte af vores landbrugstraditioner og samarbejder for at give dig den absolut bedste oplevelse hver gang du besøger vores øer.

Muld Lolland-Falster understøtter alle typer virksomheder uanset om deres fokus er økologi, bæredygtighed eller konventionel drift. Vigtigst er at kvaliteten er i højsæde. Det gode klima, den frugtbare muld og de rette mængder nedbør bidrager til den gode smag og den høje kvalitet du vil opleve når du køber produkter fra Sydhavsøerne.

Fødevarer fra Lolland-Falster er af så høj kvalitet, at vi leverer til supermarked kæder, Michelin restauranter, samt internationalt til lande som Amerika, Kina og Japan. Lad dig inspirerer til dit næste gårdbutik besøg eller er du på udkig efter nye leverandører er det her du finder kvalitetsprodukterne til netop din virksomhed.

Flere gange om året kan du opleve vores producenter på lokale, nationale og til tider også internationale messer og markeder – find næste oplevelser her.