Tid til at komme ud at spise? Muld Lolland-Falster præsenterer her lokale spisesteder, som lægger vægt på at bruge lokale råvarer fra Sydhavsøerne og har et kontinuerligt samarbejde med én eller flere af vores fantastiske producenter. Nogle steder vil du opleve et 100% jord til bord koncept. Et andet sted dyrker man sine egne urter og henter fiskene i den lokale havn. Et tredje sted ønsker man at følge vores Muld dogme med min. 50% af menuen er lokale råvarer. Et fjerde sted sammensættes ugens menu ud fra hvilke råvarer der er tilgængelige på den gældende årstid.
Nogle steder vil du opleve et 100% jord til bord koncept. Et andet sted dyrker man sine egne urter og henter fiskene i den lokale havn. Et tredje sted ønsker man at følge vores Muld dogme med min. 50% af menuen er lokale råvarer. Et fjerde sted sammensættes ugens menu ud fra hvilke råvarer der er tilgængelige på den gældende årstid.
Uanset årstid, så gør alle vores Muld restauratører deres ypperste for at give dig og dine gæster en kvalitets oplevelse. Velbekomme!