Restaurant Surt & Sødt
Lokale råvarer og bæredygtige tanker
Velkommen inden for til bords på Restaurant Surt & Sødt. Her byder kokken Martin Rommel og hans team på masser af smagfulde madoplevelser baseret på Lollands lokale råvarer. Du finder Restaurant Surt & Sødt i Nakskovs gamle Hotel Harmonien.
Det lokale er også en hovedingrediens på menukortets elementer. Råvarerne hentes lokalt og bliver tilberedt her i køkkenet med omtanke og sprudlende kreativitet.
Hos Restaurant Surt & Surt er de store fortalere for at benytte egnens lokale råvarer. Dem er der nemlig masser af på Lolland, og når sæsonen er forbi, bliver de overskydende grøntsager syltet eller fermenteret. En bæredygtig tankegang som på flere plan giver en god smag i munden.
En prisvenlig madoplevelse, du ikke er vant til
Restaurant Surt & Sødt åbnede i sommeren 2020 i hyggelige lokaler hos det lokale Hotel Harmonien.
“Vi kunne se nogle muligheder i lokalerne på Harmonien, og idéen er at lave noget mad, man ikke er vant til på Lolland. Det giver noget glæde at tilbyde noget, man ikke er vant til,” – Martin Rommel.
Martin Rommel brænder for at give folk en oplevelse, men det skal gerne ligge i et prisniveau, hvor alle kan være med. Det er ikke fancy, men det er heller ikke sovs og kartofler. Hos Surt & Sødt får du et lækkert måltid, som kokkene har kælet for, men det koster dig ikke en formue.
Frokost-åbent : 12.00-15.00 onsdag til lørdag
Aften-åbent :17.00-21.30 torsdag-lørdag
Fra 1/6 er køkkenet åbent mandag til lørdag 12-15 og 17-21.30