Vindruedelikatesser fra Lolland
Et dejligt eventyr startede en solrig forårsdag i 1996 på vores nyerhvervede gård på Lolland. Ved gavlen under en lille bænk stak en lille, helt bar gren ud – den havde tydeligvis ikke før
nu fået lov til at blive oppe over den fede muld.
Hvad mon det var? Vi lod den gro,og den fik de smukkeste blade – og det viste sig at være en vinplante . En Leon Millot. Vi passede, nippede og espalierede den op af den solbeskinnede gavl og videre ud i haven – og vi nød de første kraftfulde, søde og syrlige drueklaser en varm oktoberdag. Og pludselig kom netop dén smag – barndomserindringer om vindruesaft og gelé
hos bedstemor, som blev nydt af alle med stort behag. Vi har i dag 24 års erfaring med at fremstille vores egne hjemmelavede vindruedelikatesser. Vi kæler for den helt unikke og sødmefulde smag og dybrøde farve, som vi gennem de mange år og processer har fremelsket af vores usprøjtede og håndhøstede Leon Millot drue. Det smager helt eventyrligt!