Vejrø
I Restaurant Skipperly byder vi velkommen til Vejrøs ærlige landkøkken, der bygger på konceptet ‘Fra mark til mund’.
Her bruger vi gode økologiske råvarer fortrinsvis fra øens egen produktion. Her er de gode råvarers smag, duft og konsistens i centrum.
MENUKORTET ER DÉT, DU SER PÅ MARKEN
Det giver en helt særlig følelse at vide, at dét, du sidder og spiser, er skabt af de rammer, som du lige nu befinder dig særdeles godt i. Når du spiser hos os, vil du opleve de friske grøntsager fra gartneriet, friske bær fra haven og de glade lam fra markerne. Du vil opdage, at det hele smager og dufter af mere, end det plejer.
Menuen er aldrig fast, fordi kød, frugt og grønt høstes eller slagtes, når tiden er inde. De enkelte råvarer tilberedes med kreativitet, landlig charme og respekt for råvaren. Her får alting den tid, der behøves, for at leve godt og vokse I den lollandske muld.